ZAŠTO JE GOTOVO TREĆINA BORA BEZ GREJANJA?

Bor, S.M. – Iz JKP Toplana dobili smo danas pre podne zvaničnu infrtomaciju u kojoj se objašnjava zašto veliki deo grada, iako je prošlo dva dana od počeka grejne sezone, nema tople radijatore. Na lokaciji preko puta hotela Albo upravo se obavljaju završni radovi na sanciji B magistralnog vrelovoda, što je dovelo do prekida u isporuci toplotne energije u naselju Novi gradski centar, Metalurgu, Domu zdravlja, Mašinsko – Elektrotehničkoj školi, Gimnaziji, Ekonomskoj školi, ulazu zgrade “9. brigade” 7, 9,11. Isto je i u  Sportskom centru i ogranaku prema Institutu. Završetak radova očekuje se danas u večernjim satima (17. oktobar).

Istovremeno, izvode se radovi na sanaciji dela vrelovodne mreže u “Vase Pelagića” i “Dimitrija Tucovića” br.30, , što prouzrokuje prekid redovnog grejanja. Završetak radova očekuje se u toku dana.

U infromaciji se ne kaže kada se desio “prekid” na vrelovodnoj mreži i zašto građani nisu odmah obavešteni. Jer, neki delovi grada ni juče nisu imali grejanje, a građani su ostali zatečeni ne znajući gde je problem.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije