U BORU USKORO POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE

Bor, S.M. – Aktivisti iz Knjaževca i Bora danas su na svom štandu na Zelenoj pijaci prikupljali potpise za osnivanje Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije u gradu bakra pod geslom “Mi se ne borimo za vlast, nego za obnovu Kraljevine Srbije – S verom u Boga i Otadžbinu”.

U proglasu za osnivanje stranke navedeni su glavni ciljevi i ideje uz napomenu da bi se Kralj birao od potomaka porodice Karađorđević i da je Kraljevina jefitnija od izdvajanja za Republiku.

– Ukoliko uspemo u ovim, časnim namerama, garantujemo bolji ugled Srbije u svetu, vraćanje tradiciji porodičnih vrednosti, ravnopravnom razvoju svih regiona, i grada i sela, bolju zaštitu nacionalnih interesa (bićemo deo porodice evropskih zemlja, ali sa našim interesima na KiM i u Republici Srpskoj i s najčvršćom saradnjom sa Rusijom), stabilno i razvijeno društvo po ugledu na postojeće kraljevine u Švedskoj, Holandiji, Norveškoj, Danskoj, Belgiji, Kanadi, Velikoj Britaniji – ističu aktivisti Pokreta.

Uskoro se očekuje osnivanje Povereništva borskog Pokreta Kraljevine Srbije, jer prvi korak je već učinjen – danas se za ovu političku opciju potpisalo više desetina građana.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije