U BORU PROMOVISAN LOKALNI “SAVEZ ZA SRBIJU”. CILJ JE – PROMENA AKTUELNE VLASTI!

Bor, S.M. – Zajednički cilj lokalnog, borskog SAVEZA ZA SRBIJU je – promena aktuelne, naprednjačke vlasti oličene u korupciji, siromaštvu, nedemokratskom sistemu i medijskim neslobodama. Želimo bogatije i ravnopravnije društvo, bez partokratije i sa fer i poštenim izborima. Ovo je i poslednji trenutak da se okupe demokratske i patriotske snage ne samo stranaka, nego i udruženja građana, sindikata, pojedinaca. Ovo je rekao u uvodnoj reči na današnjoj konferenciji za medije prvi predsedavajući lokalnog Saveza, Dragan Marković naglašavajući da su program u 30 tačaka i ideje “preslikani” sa vrha.

Savez za Srbiju u Boru čine: Narodna stranka, DS, Dveri, Zajedno za Srbiju, Levica Srbije, Udruženi sindikat Srbije “Sloga” i udruženja građana: “Izbor postoji” i “Glasno za omladinu”.

Prva značajnija aktivnost zakazana je za 10. oktobar kada lideri stranaka iz Beograda nastupaju na otvorenoj tribini u Boru.

Na pitanja novinara da li će doći Jeremić, Đilas, Obradović, Dragan Marković je  odgvorio da se očekuje ili njiohov dolazak ili njihovih zamenika, mada je sigurno da interesovanje neće izostati, što je i najvažnije.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije