“TRIGLAV OSIGURANJE” U GLAVNOJ ULICI U BORU – NA DOHVAT KLIJENTIMA

Bor, S.M. – Ovo je prvo leto  ekspoziture osiguranja “TRIGLAV” u Boru u glavnoj ulici Moše Pijade, preko puta Doma kulture i dečjeg igrališta, u strogom centru, i najbliži susret sa klijentima svakog radnog dana.

-Svakodnevno smo na dohvat ruke našim klijentima, saradnicima i prijateljima. I ranije, u Novom gradskom centru bili smo širom otvoreni za svakog građanina, ali smo sada još bliži u starom središtu grada. Ovo je najprometnija ulica i razumljivo je što smo u centru pažnje.

Ljubaznost naših zaposlenih, profesionalnost i atraktivna ponuda svih vrsta osiguranja doprineli su rastu interesovanja za programe i pakete “Triglav”-a. Polisa našeg putnog zdravstvenog osiguranja više se ne smatra luksuzom već logičnim izborom svakog iskusnog i odgovornog putnika.

To nas ohrabruje i podstiče da nastavimo sa takvim radom i daljom strategijom razvoja u sklopu cele kompanije –  rekao nam je Branimir Milutinović u borskoj ekspozituri naglašavajući da je nova, atraktivna lokacija pravi pogodak i da su klijenti prihvatili novi, savremeni ambijnet.

Telefoni borskog “TRIGLAV”-a ostali su isti: 030/2496-980 i 2496-566. Mejl adredsa je  bor@triglav.rs

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije