Svetski vaterpolo: NA OTVARANJU TURNIRA U BORU CRNA GORA BOLJA OD ITALIJE

Bor, S.M. – Na otvaranju turnira najboljih svetskih vaterpolo juniorskih ekipa, na bezenima  u Boru, Crna Gora je rutinski pobedila Italiju sa 9:6. U narednoj utakmici,  Hrvatska je bila bolja od Australije rezultatom 13:9, dok današnji program zatvaraju Srbija i Iran, gde se očekuje pobeda domaćina.

U inspirativnom ambijentu, pred malim brojem publike (pune tribine se očekuju za glavni susret – Srbija – Iran, večeras od 20 sati) i u besprekornoj organizaciji domaćina, održava se još jedan sportski spektakl budućih svetskih vaterpolo asova. Večerašnji program pratilli su i istaknuti sportski radnici i treneri iz Srbije i zemalja učesnica turnira.

-Očekujemo kao i prošle godine dobru organizaciju i zavidne borbe u bazenu. Bor se, već se vidi na startu, pokazao odličnim domaćinom, što je i jedan od ciljeva. Turnir će biti i dobra priprema za predstojeće svetsko juniorsko prvenstvo u Beogradu, gde će se naša reprezentacija boriti za sam vrh – rekao nam je direktor Vaterplo saveza Srbije, Dejan Udovičić.

Bezbednost na večerešnjim utakmicama je na najvišem nivou.

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije