SPORTSKI CENTAR BOR ŠIROM OTVORIO VRATA ZA NOVOGODIŠNJE RASPOLOŽENJE

Bor, S.M. – Od ponedeljka, 25. decembra, i od „Novogodišnje sportske žurke u patikama“, vrata Sportskog centra biće širom otvorena za ljubitelje sporta i sportiste od 7 do 77 godina. „Žurka“ na parketu, u velikoj dvorani, od 19 do 23 sata, prvi put okupiće i najmlađe i njihove roditelje, kao i sve sportiste i sportske randike i to samo pod jedniom uslovom: da dođu u patikama. Za njih će svirati dva benda, biće spremljen „švedski sto“ dugačak šest metara. Družiće se mladost grada u susret Novoj 2018. godini, upravo kako je i najlepše. Očekuje se i do hiljadu ljudi u – patikama.

Dva dana kasnije, u donjoj sali Centra, počeće trodnevna manifestacija „Novogodišnji bazar“. Biće to praznik pazara, ali i druženja najmlađih sa Deda Mrazom, prezentacija rukotvorina, suvenira, raznih đakonija, domaće radinosti, umetničkih predmeta… Za svakog po nešto zanimljivo i korisno. U susednom Zaječaru ovaj tradicionalni vašar trajao je sedam dana, ovde je kraći, ali pojaviće se najmanje 30 izlagača sa bogatom ponudom.

U novogodišnjoj noći restoran „Medalja“ priređuje nezaboravni doček. U najlepšem ambijentu u gradu, uz bogat meni i piće, muziku i još neka prijatna iznenađenja, provešće se još jedna „najluđa noć“.

-Šteta je što na Crnom vrhu nema dovovljno snega, jer bi, za mnoge, novogodišnji užitak na planini i skijaškim stazama, značio poseban doživljaj. Ukoliko, ipak, bude snega – sve je spremno da se krene put skijališta – podsećaju u ustanovi Sportski centar Bor.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije