Saopštenje borske NS: NASTAVLJA SE GRČEVITA BORBA ZA FOTELJE

Svi smo dugogodišnji taoci nakaradne politike SNS-a u Boru. Godinama se igraju političke i druge  “igranke”  na štetu grada. Danas smo svedoci još jedne u nizu repriza. Upravo ovih dana traje  beskompromisna  bitka za gradske fotelje i kontrolu budžetskih para i kontrolu preduzeća. Ova grčevita borba se nastavlja i dobija zamah  pred kraj i ove  kalendarske  godine. Na jednoj od prethodnih sednica Skupštine grada Bora, aktuelni gradonačelnik Milikić, u direktnom tv prenosu, izjavio je da se ponosi saradnjom sa Spaskovskim. Danas su u sukobu i grčevito se “tuku” za fotelje, za uticaj i mogućnost da i nadalje “usrećuju” građane Bora dobrim grejanjem, čistim ulicama… Prodaju RTB  iako su obećavali da će kompanija ostati u većinskom vlasništvu države . Žele  oni  da  koncertom „srpske majke“ Cece,  po oprobanom receptu, skrenu pažnju sa svakodnevnih  problema građana. Ovo je uvodni deo saopštenja  Narodne stranke  Bor koje je potpisao predsednik  Dragan Marković  uz  opasku da je  dojučerašnje “smrzavanje  nekoliko hiljada Borana rezultat  očiglednih nesuglasica  i  svađe u aktuelnoj vlasti”.

-Godinama sam, posebno je naglasio Marković,  obraćajući se sa skupštinske govornice, upozoravao šta će se desiti sa javnim sektorom i  RTB-om Bor. Nažalost,  razumevanja nije bilo ni  od kuda. Treba verovati  da će ubuduće  biti  drugačije, što će pokazati  i današnji  protesti  u Beogradu.

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije