“S INŽENJERING” DONIRAO GRADU BORU 1000 ZAŠTITNIH MASKI

Bor, S.M. – DOO “S INŽENJERING” iz Bora donirao je Gradskom Štabu za vanredne situacije u Boru 1.000 epidemioloških maski koje će biti upotrebljene narednih dana tamo gde budu najpotrebnije.

-Odazvao sam se pozivu Gradskog Štaba da se privatne firme jave i pomognu u granicama mogućnosti. Nisam razmišljao ni sekunda, odmah sam odlučio da se javim i u dogovoru sa ljudima iz Štaba pomognem na ovakav način. Smatram da je ovo teško vreme za ceo naš narod i da svako,  koliko može, treba da pruži ruku solidarnosti. Ovo je skromna podrška akciji gradskog rukovodstva koje se trudi da svim snagama bude od pomoći svim građanima, prvenstveno najstarijima. Posebno sam impresioniran što se našlo razumevanja za najsiromašnije penzionere kojima se ovih dana dele paketi sa namirnicima i zaštitinim sredstvima – kaže vlasnik “S Inženjeringa”, Saša Čovikanović.

Očekuje se da će ovim primerom krenuti i ostala privatna preduzeća u gradu Boru. I ne samo oni, nego i svi humani i solidarni ljudi širom naše zemlje.

 

Foto: Pixabay – ilustracija

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije