Rukomet: BORANKE DEKLASIRALE ŽRK ĐERDAP – 43: 25

Bor, S.M. – U trećem kolu B Super lige, rukometašice Bora ubedeljivo su, večeras, na svom parketu, savladale gošće iz Kladova, ŽRK Đerdap – 43:25 (20:13). Kod domaćih najbolje su bile Tamara Simonović sa deset, Bogdanovićka sa devet i Milovanovićka sa sedam golova. Kod “Đerdapa” istakla se Maja Perović sa sedam golova.

Boranke su prve dve utakmice u gostima, u Kikindi i Kučevu, glatko dobile potvrđujući da je pobeda nad rivalom iz Kladova samo jedna u nizu predstojećih u borbi za prvaka i ponovni povratak u elitu.

-Igramo sigurno, dopadljivo i efikasno. Iz utakmice u utkamicu biće još  bolje jer se ekipa uigrava i postaje sve homogenija. Verujemo u sebe i ne odustajemo od cilja – Prve A Super lige, pogotovu što imamo jači tim nego prošle sezone. Očekujemo još veću podršku navijača i grada, kako za seniorsku ekipu tako i za stvaranje uslova i za mlađe selekcije. Jer, Bor je bio i ostao grad sporta, a ženski rukomet je sa bogatom tradicijom i najvrednijim rezultatima – kaže prvi čovek ŽRK Bor, Boban Todorović.

 

Na fotografiji: Tim Bora sa stručnim štabom pred utakmiciu sa “Đerdapom”

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije