Predstava za decu – Čudesna avantura Mikija Mausa

Dramski studio za decu Centra za kulturu ogranizuje 5. marta pozorišnu predstavu za decu ,,Čudesna avantura Mikija Mausa“ u sali Muzičke škole u 19 sati.

Predstava nije namenjena deci mlađoj od 5 godina.

Cena ulaznice je 100 dinara.

Prodaja ulaznica je u Centru za kulturu svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Informacije na telefon: 030/ 424- 546, 064/861-97-59 od 8 do 14 sati.

Komad „Čudesna avantura Mikija Mausa“ okupio je sedmoro mladih glumaca, koji su odličnim izvođenjem „oživeli“ legendarne junake iz bajki: Mikija i Mini Maus, Uspavanu lepoticu, Snežanu, Pepeljugu, strašnog vuka i zlu vešticu.

Gledaocima će vrhunski doživljaj biti upotpunjen prelepim, originalnim kostimima, uz obilje brižljivo pripremljenih muzičkih deonica. Publika će posebno bila očarana i jednim novitetom: polaznici Dramskog studija, osim glumačke veštine, pokazaće da umeju i da plešu.

„Čudesna avantura Mikija Mausa“ na „velika vrata“ vraća nezaboravne junake, koji su nama odraslima dok smo gledajući ih rasli, uspela da usadi ideju dobra. Nadamo se da će se posle ove predstave današnji mališani uz pomoć roditelja okrenuti pravim vrednostima.

Uloge:

MIKI MAUS: Nikola Savić

MINI MAUS: Anđela Živković

USPAVANA LEPOTICA: Marija Antić

SNEŽANA: Teodora Nikolić

PEPELJUGA: Irina Maluckov

ZLA NERA: Anđela Mladenović

VUK: Lazar Rapaić

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije