Posle Zaječara kompanija “Aptiv” organizuje “Otvorena vrata” i u Boru

Internacionalna kompanija “Aptiv” koja posluje u 44 zemlje sa 160 hiljada zaposlenih, nakon ovonedeljnih “Dana otvorenih vrata” u Zaječaru, naredne nedelje omogućiće i svim zainteresovanim građanima Bora da se upoznaju sa kompanijom i predaju svoje radne biografije  u sali muzičke škole “Miodrag Vasiljević” u:

Ponedeljak 10.02.2020 u 18 časova,

Utorak 11.02.2020 u 11, 15 i 18 časova,

Sredu 12.02.2020 u 11 časova.

Memorandum o razumevanju, koji predviđa da u Zaječaru bude otvorena fabrika „Aptiv“, potpisan je 23. decembra prošle godine. U ime Vlade Srbije potpisao je ministar privrede Goran Knežević i u ime grada Zaječara gradonačelnik Boško Ničić. Početak izgradnje fabrike Ničić je najavio za kraj marta 2020. godine u industrijskoj zoni zapad kod trafo-stanice na putu Zvezdan-Zaječar, na površini od 6 hektara.

Svoj CV (radnu biografiju) svi zainteresovani mogu poslati i na zajecarposao@aptiv.com ili se formular može popuniti na “Danima otvorenih vrata” u navedenim terminima.

Sve informacije se mogu dobiti i na broj telefona 069/88-93-811.

U Zaječaru je juče i danas zabeleženo izuzetno veliko intetresovanje, a susret sa predstavnicima kompanije biće održan i sutra u velikoj sali Gradske uprave u Zaječaru u 11, 13, 15, 17 i 19 sati. Na stotine Zaječaraca u potrazi za poslom prisustvovalo je razgovoru sa predstavnici ove irske kompanije, predalo je svoje radne biografije i upoznalo se sa uslovima rada. Moglo se čuti da nije neophodno radno iskustvo, da će fabrika raditi u tri smene, da organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama, da nudi ishranu za zaposlene u kantini u okviru fabrike po povoljnim cenama kao i medicinsku negu na licu mesta sa lekarom u okviru fabrike.

Kompanija Aptiv je otvorila prvu fabriku u Novom Sadu 2015. godine (sada ima 2 pogona u Novom Sadu) i jedan u Leskovcu sa ukupno 5.000 zaposlenih u oba grada.

Aptiv proizvodi električne instalacije za vozila različitih marki širom Evrope. U Srbiji, kupci Aptiva su “Volvo”, “Jaguar” i “Daimler”.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije