NARODNA STRANKA U BORU ZAHTEVA OSTAVKU DIREKTORA TOPLANE, ALI I OSTAVKU GRADONAČELNIKA!

Bor, S.M. – Kako piše u današnjem saopštenju Srpske narodne stranke, i ove, kao i prethodnih zima, građani Bora su često izloženi lošem daljinskom grejanju, mlakim ili hladnim radijatorima, a u školama dolazi do skraćivanja časova. Danas su radijatori mlaki ili hladni u celom gradu, što ne može da se opravda mokrim ugljem i nevremenom. Nezadovoljnih građana je sve više, pojedinci se  isključuju sa sistema grejanja, grejanje odjavljuju i članovi vladajuće naprednjačke stranke, a u toj grupi je i jedan direktor JKP.

-O tome koji su problemi u Toplani i kakav se ugalj troši najbolje znaju radnici koji nisu apsolutno krivi, ali zato odgovornost trreba da snosi direktor Milutin Simić. On je pred početak sezone uporno ponavljao da nas čeka kvalitetno grejanje. Nije spominjao da je kupovina uglja ostala tabu tema do današnjeg dana. To su osnovni razlozi zbog kojih Simić treba odmah da podnese ostavku. Ukoliko on to ne učini, ostavku treba da podnese gradonačelnik Aleksandar Milikić koji ga je predložio  za direktora. Kao da nikog ne zanima što se ova aljkava usluga naplaćuje cele godine.I umesto da imamo grejanje 24 sata kako je i najavljivano, grejanje se rano uključuje i rano isključuje. Došlo je, dakle, vreme da se stane na put neistinama i obmanama aktuelne vlasti koja će morati da podnese još mnoge račune pred narodom – piše u saopštenju.

Lider lokalnog Gradskog odbora Narodne stranke i odbornik u Gradskoj skupštini, Dragan Marković rekao nam je da će se na sednici lokalnog parlemaneta, zakazanoj za iduću sredu, govoriti i o još nekim problemima koji se godinama stavljaju “pod tepih” i koji su direktno uticali na život u Boru.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije