Narodna stranka u Boru: SPASKOVSKI JE BLIZAK SPS-u, A NE JEREMIĆU!

Bor, S.M. – Predsednik Narodne stranke u Boru i odbornik u gradskoj skupštini, Dragan Marković,

obavestio nas je da pisanje pojedinih medija o tome kako je moguće da aktuelni poverenik borskog SNS-a, Blagoje Spaskovski promeni partijski dres i nađe se u stranci Vuka Jeremića – ne “drži vodu”, jer je donedavni direktor RTB-a Bor, opšte je poznato, “od malena” privržen SPS-u. To niti je nepoznato, niti, koliko je poznato opoziciji, bilo ko u SPS- u krije

-Ukoliko bi Spaskovskog, kako se priča, nakon više najava, uskoro “počistila Vučićeva politička metla”, onda bi se i on, i još neki raniji SPS kadrovi, lakše obreli u starom jatu, a ne u Narodnoj stranci. Jer, Spaskovski nema aposolutno ništa sa Jeremćievom strankom, pa ni sa sadašnjom opozicijom, i zato je ova vest samo u domenu pretpostavki i nagađanja. Uostalom, svašta ljudima pada na um i svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje. Svakodnevno sam u kontakntu sa vrhom stranke i više sam nego siguran da je reč o čistoj neutemeljenoj pretpostavci. Mi znamo da Spaskovski sprema još jedan doček svom šefu iz SNS-a, ali to nama ide u korist i neka im je sa srećom – kaže Marković naglašavajući da je očigledno da je politička karijera do nedavno “prvog među jednakima u Boru” na zalasku i da je normalno da mu se među naprednjacima traži “adekvatna zamena”.

Dolazak Aleksandra Vučića 8. marta u Bor je otkazan, a novi datum za kampanju “Budućnost Srbije”, bar zasad, koliko nam je poznato, nije utvrđen.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije