NA BEOGRADSKOM SAJMU TURIZMA – BOR U 18 SLIKA

Beograd – Bor, S.M. – Na 41. međunarodnom beogradskom sajmu turizma od 21. do 24. fabruara, pod sloganom “Leto je bliže nego što mislite”, prvi put će Bor sa okolinom biti prikazan na galerijski način na 18 fotografija velikog formata. Biće predstavljeni najlepši motivi grada Bora, Borskog jezera, Brestovačke banje, planine Stol, Lazareve pećine i Lazarevog kanjona, seoskih etno domaćinstava, industrijskog turizma. Posetioce očekuje i novi katalog turističke ponude grada Bora i okoline. Saradnici i poslovni prijatelji TO Bor moći će sva četiri dana da se besplatno prezentuju.

Zemlja partner Sajma je Bugarska u kojoj je turizam u procvetu. Očekuje se 1.200 izlagača iz Srbije i sveta, kao i 70.000 posetilaca. Sajamski popusti kretaće se i do 50 odsto.

U sklopu najveće turističke manifestacije u ovom delu Evrope održava se i 10. Međunarodni Sajam vina BeoWine (50 izlagača iz zemlje i inostranstva), 15. Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”. Na Sajmu vina biće prezentovani i francuski sirevi, crnogorski i hercegovački pršut, maslinova ulja i ostali delikatesi.

Cena pojedinačne ulaznice je 400, a grupne 300 dinara.

Na fotografiji: Detalj sa manifestacije “Dani Banje”, održanoj prošle godine u Brestovačkoj Banji

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije