MI ili ONI: OVA VLAST NI OBEĆANE CRKVE NIJE SAGRADILA…!

Bor, S.M. – Naprednjačka vlast sa socijalistima, JS i PUPS-om u Boru godinama obećava, a obećanja slabo ispunjava. Na primer, mnogi se sećaju ranijih izbornih kampanja kad se uveliko najavljivala gradnja pravoslavnih crkava u Oštrelju, Bučju i u Novom gradskom centru. U Oštrelju je čak obezbeđen i plac, političari su započinjali radove i – ništa od sve buke. Pa kad za nekog i  gradnja crkve nije svetinja, šta onda da mislimo o ostalim obećanjima!? I sada, pred ove lokalne izbore, obećavaju kule i gradove. Daj bože da ne bude ista priča. Kako je recimo moguće da i oni koji nisu na odborničkim listama (kao Blagoje Spaskovski) obećavaju brda i doline, a sutra neće biti u lokalnom parlamentu? Pre deceniju  obnovljen je parama EU ( više od 350.000 evra) dvorac Karađorđevića u Brestovačkoj banji, a do danas nije u funkciji. Obnovljena je i „Kapija Bora“ i sad uveliko propada i ponovo postaje ruglo –  izjavio je prvi na izbornoj listi „Mi ili ONI – Ujedinjeni za Bor“, Dragan Marković najavljujući za sutra u podne konferenciju za medije u stranačkim prostorijama.

U ovoj, sve popularnijoj političkoj grupaciji u Boru, podsećaju da je aktuelna vlast napravila previše  grešaka i propusta da bi se „mogla napisati poveća knjiga“. Neka, na primer, saopšte šta je opštinski budžetski inspektor pronašao u poslovanju javnih preduzeća i ustanova prošle i prethodnih godina. Ili neka objasne građanima zašto je Zoološki vrt podignut u centru stambenog naselja? Ili, neka objasne zašto nisu potrošena budžetska sredstva namenjena razvoju nerezvijene borske poljoprivrede?

-Nije tačno da u zdravstvu nema problema. Na sutrašnjoj konferenciji ze medije upoznaćemo javnost i sa tom pričom, ali govorićemo i o socijalnim nedaćama. Došli smo do podataka da je u našoj opštini oko 2000 ljudi u totalnom siromaštvu – naglašava dr Goran Golubović.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije