Medicinska sestra preživela pad sa brestovačkog mosta

S.Z. (40), medicinska sestra na Odeljenju ginekologije Opšte bolnice u Boru, pronađena je danas ispod mosta koji vodi ka selu Brestovac. Po prvim saznanjima, ona je, najverovatnije, pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa mosta, visokog skoro 30 metara.

-S.Z. je pronašla jedna meštanka Brestovca – kaže dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru. – Naše ekipe su odmah došle na lice mesta i prvo smo morali da utoplimo S.Z. jer joj je pretila opasnost od hipotermije.

Dr Joksimović kaže da je S.Z. van životne opasnosti, ali da je prema prvim pregledima, ima više ozleda nastalih usled pada.

-S.Z. je odmah upućena na detaljnu dijagnostiku, kako bi saznali kakve sve povrede ima – kaže direktor Opšte bolnice. – Za sada, jedino je izvesno da je ona van životne opasnosti.

Po prvim pretpostavkama, S.Z. je, iz još nepoznatih razloga, u ranim jutarnjim časovima skočila sa mosta. Završila je u podnožju, u potoku.

-Telo S.Z. sasvim slučajno je pronašla jedna meštanka Brestovca – kaže za “Novosti” izvor iz istrage. – Glava joj je bila uronjena u potok, tako da je, samo zahvaljujući pukoj sreći, najpre, preživela pad sa visine od 30 metara, pa davljenje i na kraju smrt od hipotermije.

Povređena žena prethodno je razgovarala sa svojom sestrom koja je naslutila  da bi S.Z mogla da pokuša samoubistvo.

 

Izvor: novosti.rs

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije