LOKALNI IZBORI U BORU 4. MARTA

Beograd, S.M. – Predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković raspisala je danas izbore za Skupštinu grada Beograda i opštine Bor i Aranđelovac. Ona je pozvala birače da glasaju za kvalitetniji život, za najbolje programe i ideje, za ljude od ugleda, znanja i dostojanstva, da svi izađu na birališta i sa željom da ceo proces protekne u demokratskoj atmosferi.

Predsedništvo SNS-a večeras će zvanično saopštiti odborničku listu za Beograd. Očekuje se da budu „zatvorene“ i liste za Bor i Aranđelovac.

Večeras u Boru sastaje se i opozicija na čelu sa Narodnom strankom i DS-om, a tema je zajendički nastup na predstojećim izborima.

-Zajedničku listu ponudićemo, pre svih DJB i Balaševićevoj Narodnoj vlaškoj partiji. Moguće je još nekome, sve zavisi koliki su prohtevi pojedinih čelnika tih stranaka i pokreta. Očigledno je da niko pojedinačno neće uspeti. Naš cilj je da pobedimo, a to je jedino moguće iskrenim i snažnim zalaganjem za promenu sadašnje vlasti koje je predugo na čelu opštine – kaže Dragan Marković ispred Jeremićeve Narodne stranke.

Prema nezvaničnim saznanjima, za izbore u Boru koalciju sa naprednjacima činiće SPS i Palmina Jedinstvena Srbija.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije