Lidl 1. oktobra otvara prodavnicu u Zaječaru

Kompanija Lidl Srbija otvoriće svoju prvu prodavnicu u Zaječaru 1. oktobra u 8 sati ujutru u Čupićevoj ulici broj 10a. Prvi Lidl objekat u gradu na Timoku još jedan je (posle Bora) u istočnoj Srbiji koji će potrošačima ponuditi jedinstvenu kupovinu sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Istovremeno, biće otvoren i novi Lidl u Zrenjaninu, pa će se ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji uvećati na 43. Ovo je istaknuto u saopštenju Lidl kompanije dostavljeno medijima uz napomenu da kupce čeka i prostrani parking, veliki prolazi između rafova, kratko zadržavanje na kasi. Lidl je poznat i po odeći sa Hohenstein oznakom kvaliteta i stvarima za kuću i domaćinstvo.

Kako bi osigurala očekivani kvalitet i svežinu proizvoda, kompanija sarađuje i sa domaćim dobavljačima – oni su zastupljeni sa više od 400 proizvoda.

„Kvalitetom proizvoda i brigom o potrebama potrošača potrudićemo se da i građanima Zaječara postanemo omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što ćemo biti i deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 25 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici“, istakla je Jasmina Šrndić iz Korporativnih komunikacija dodajući da je kompanija podržala rekonstrukciju Čupićeve ulice u kojoj se nalazi Lidl prodavnica.

Povodom otvaranja i u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe u Zaječaru – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Zaječara, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla (porodilište Zdravstvenog centra Zaječar), dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme prodavnica u Zaječaru i Zrenjaninu biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije