LETO NA BORSKOM JEZERU – NIKAD SE NE ZABORAVLJA. Zašto?

Bor, S.M. – Letnja akcija hotela „Jezero“ na prelepom Borskom jezeru uz vaučer resornog Ministarstva pomaže da doživite ne samo nezaboravne pejzaže i plaže, nego i živopisnu, bajkovitu prirodu, čarobne krajolike i stoletne šume, moć lekovitog bilja, tajne Lazareve pećine, bogatu istoriju i kulturu Bora i istočne Srbije, ribolovačke veštine, ljubazne i gosotljubive domaćine, da upoznate kampere i vikendaše, sportiste, umetnike, bajkere, rudare i metalurge, strance zaljubljene u crnovrške predele, ljude pune pozitivne energije…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Fejsbuk stranici hotela „Jezero“ nalazimo da je, sem standardne polupensionske usluge – uz vaučer – u ponudi i besplatno korišćenje bazena, đakuzija, saune, sportsko-rekreativnih objekata, kao i WiFi velike brzine. Za decu do 6 godina boravak je besplatan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uslovi su povoljni i za ostale goste bez vaučera. Ovde je svako dobro došao i – ostao što duže. Zarad odmora i –  zarad uspomena… Deo tog ambijenta snimio je ovih dana naš fotoreporter, poznati skulptor i autor izložbe skulptura u drvetu i metalu u jezerskoj Dolini mira, Milorad Antić Pirke.

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije