KINEZI SPREMAJU NOVO RUHO HOTELA “JEZERO”

Borsko jezero, S.M.. – Novi vlasnik hotela “Jezero” na Borskom jezeru, Serbia Zijin Bor Copper, sa četiri zvzedice uskoro će u ovoj, novoj 2020. započeti uređenje hoteske plaže i sportskih terena, kao i okoline hotelskog prostora. Predviđeni su i novi zabavni sadržaji. Do marta su na snazi i novi  cenovnici za zaposlene u kompaniji Ziđin – smanjenje pansionskih cena za 40 i restoranske usluge za 20 odsto. Ovaj potez, uz prošlogodišnja ukaganja i agresivniji marketing, doprineo je da se poslovna godina, (od otvaranja novog objekta, 2012. godine) završi najboljim rezultatom.

Menadžment “Jezera” očekuje da će u  novoj sezoni doći i do veće zainteresovanosti sportskih ekipa za pripreme, kao i još veći broj gostiju iz susednih Bugarske i Rumunije, kao i Kine. Oni će imati, kao i do sada, na raspolaganju i nacionalni restoran “Jezerce” na  Velikoj plaži.

Zanimljivo je da je pethodnog leta, od 1.maja do kasne jeseni, i izložba skulptura na otvorenom Milorada Antića Pirketa u krajoliku Dolina mira bila posećenija stranim turistima više nego ranijih godina. Nije poznato zašto turistički radnici više pažnje ne poklanjaju ovom kulturnom događaju iako je jedini, i to tokom cele letnje sezone, i to u neposrednoj blizini hotela.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije