JELENA JANKOVIĆ – PLANINSKA LEPOTICA “STOLA 2019”

Bor, S.M. – Posebna atrakcija na jučerašnjim “Sportskim susretima mesnih zajednica Grada Bora” na Stolu bio je izbor Planinske lepotice “Stol 2019”, a prestižno zvanje pripalo je učenici Tehničke škole iz Bora, Jeleni Janković. Žiri je birao lepoticu i dve pratilje u konkurenciji 15 devojaka.

-Nisam očekivala da budem prva. Shvatila sam ceo izbor kao zanimljivu igru. Lep je osećaj i ništa drugo. Volim Stol i planinu, jer sam odrasla u ovim krajevima i uvek, kad god se ukaže prilika, dođem do planinarskog doma. I moji drugari rado dolaze i provedu vikend sa roditeljima ili dođemo u društvu u šetnju i na čist vazduh. Učestvovaću i iduće godine u izboru, sve je to jedno veliko druženje – kaže Jelena.

Sem izbora lepotice među omladinkama, organizatori manifestacije birali su i lepotice među vaterankama. Na kraju izbora, i mlade i starije najlepše dame, zaigrale su, na letnoj pozornici ispred Planinarskog doma na Stolu, široko zajedničko kolo. Posle ovog dela programa počelo je narodno veselje.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije