IVAN MILINKOVIĆ USKORO PRIREĐUJE SOLISTIČKE KONCERTE PO TIMOČKOJ KRAJINI

Beograd – Bor, S.M. – Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista. Svu raskošnost svog telenta pokazaće, već početkom septembra, i na koncertima nazvanim“Veče sa Ivanom Milinkovićem” i na turneji po Timočkoj Krajini.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije biće u prilici da poslušaju dve nove numere: prvi samostalni singl je pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, koja, uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića, budi posebnu emociju.

– Radujem se što ću u narednom periodu obići Bor, Zaječar, Knjaževac, Negotin, Kladovo i sva mesta u istočnoj Srbiji u kojima nisam pevao. Nosim neku novu energiju, želim da kroz pesmu podelim ljubav sa svim dragim ljudima – kaže Milinković za portal Solarismediabor.rs.

Druga numera je ,, Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke uz zvuke harmonike.

– Prelistavaću sa vernom publikom i muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i uživaćemo zajedno u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića…Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića treba očekivati puno iznenađenja – najavljuje Milinković.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije