GRAĐANI MINIĆEVA NEĆE AZIL ZA PSE U SVOJOJ VAROŠI. POVERENIK SNS-a PODNEO OSTAVKU!

Knjaževac, S.M.Opštinske vlasti Knjaževca, uprkos protivljenju Mesne zajednice Minićeva, hoće pošto poto da azil za pse podignu, nigde drugde, nego u tom mestu, nekadašnjem čuvenom Kraljevom selu. Minićevci ne mogu da se pomire sa tom odlukom lokalnih moćnika i zahtevaju da se najhitnije promeni  odluka i nađe celishodnije rešenje.

-Zaista nema nikakvog smisla da se azil za pse gradi na prostoru nekadašnje klanice, nedaleko od sportskih terena i 50 metara od prvog domaćinstva. Ovo je nečija bahatost i osvetoljubivost opštinskih otaca iz nepoznatih razloga. Zar da nas Minićevce niko da ne pita šta da se gradi, pogotovu o jednom takvom objektu koji bi mogao da nađe msto u bilo kom prikladnijem delu naše opštine. Zar nije doovljno što se bezrazložno stalo sa rešavanjem problema kanalizacije iako je pre više godina nabavljena bar polovina opreme. Ljudi su nezadovoljni i zato smo za večeras sazvali zbor građana. Obećao je da će doći i predsednik Opštine Knjaževac Milan Đokić. Jedva čekamo da ga vidimo i da se pogledamo u oči o svemu što nam je i na srcu i duši. Jer, Minićevo je zdrava, uređena varoš koja ima kao retko ko u Srbiji svoju deponiju za smeće, video nadzor u celom mestu, propisne zelene površine, obezbeđenu zdarvstvenu uslugu, imamo svoj muzej, biblioteku, savremenu školu, Dom kulture. Uzor smo drugima u  mnogim društevnim delatnostima – podseća pedsendik MZ Minićevo, Slavoljub Milanović.

O nasilnom lociranju opštinskog azila za pse u Minićevu danas su upoznate nadležne republičke institucije, kao i vrh vladajuće SNS stranke u Beogradu. Poverenik SNS-a za Minićevo, Srećko Videnović, nezadovoljan “ponašanjem lokalnih moćnika u vezi azila pasa” podneo  je ostavku na mesto poverenika naprednjaka u Minićevu.

 

 

Na fotografiji: Slavoljub Milanović ogorčen odlukom opštinskih vlasti o gradnji azila za pse u Minićevu

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije