Fudbal: IVAN PEŠIĆ IZ BORA POTPREDSEDNIK FSRIS

Niš, S.M. – Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije (FSRIS), na sednici u Nišu, postavio je predsednika FK “Bor 1919” i jedinog delegata u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) iz Timočke Krajine, Ivana Pešića iz Bora za potpredsednika FSRIS. Predsednik je Novica Tončev.

Jesenji deo prvenstva, odlučeno je, počeće 17. avgusta. Bor je od ove sezone u višem rangu, u Timočkoj zoni s ambicijom, ukoliko sve bude kako se planira, da za uzme prvo mesto i ostvari cilj – svake sezone u višem rangu.

-Ovo je velika čast i obaveza da neko iz Bora bude u tako važnim fudbalskim forumima. Ovo je i priznanje za fubalski Bor koji ove godine navršava 100 godina i obeležava tako veliki jubilej. Nedavno je “Bor 1919”, odlukom Gradskog veća, postao četvrti sportski klub od posebnog interesa za grad i to je značajan podstrek da se krene uzlaznom linijom. To, opet, ne znači da su problemi rešeni, jer ova odluka važi od iduće godine. Preostaje da se vidi kako ćemo prebroditi nastupajući međuperiod, a posle će sve biti lakše i bolje. Za nekoliko dana klub će zauzeti i zvanične stavove pred početak novog prvenstva – kaže Pešić.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije