„ČUVARI VLAŠKE TRADICIJE“ NA SRPSKOJ NAUČNOJ TV U UTORAK, u 20,05

Beograd – Bor, S.M. – Dokumentarni film „Čuvari vlaške tradicije“ u produkciji SOLARIS medije biće promotivno prilkazan na Srpskoj naučnoj TV u utorak, 30. januara, u 20,05 sati. Prva repriza je sutradan, u sredu, 31. januara, u 17 sati.

 -Naša TV je u svim kablovskim sistemima Srbije i Regiona. Dokumentarac „Čuvari vlaške tradicije“ biće prikazan i na svim društvenim mrežama. Posebno je važno da ćemo naredna  dva, tri meseca ovaj vredan poduhvat kolega iz Bora reprizirati svaki drugi, treći dan kako bi ga video što veći broj gledalaca ne samo kod nas nego i u celom svetu. Reč je o profesionalno urađenom 20-minutnom filmu sa zanimljivom i društveno korisnom temom koja, po svom značaju, zaslužuje neuporedivo veće prisustvo u srpskim medijima – rekao nam je direktor i glavni i odgovorni urednik Srpske naučne TV, Živojin Petrović.

Film je delo iskusne ekipe novinarskih stvaralaca: scenario i režija, Brana Filipović, novinar, Branko Pešić, snimatelj, Bajram Salijević, tehnička obrada i montaža, Miloš Lazarević, muzika, Bojan Čukić.

„Čuvare vlaške tradicije“ finansirao je Zavod za kulturu Nacionalnog saveta Vlaha Srbije – Bor.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije