Calendar

нов
15
Чет
Film ,,Južni vetar“ @ Bioskop "Zvezda"
нов 15 @ 16:00

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme.
Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

Glumci: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Shopov, Ivaylo Zahariev

Režiser: Miloš Avramović

Projekcije su od 15. do 20. 11. 16, 18:30 i 21 sat

Cena ulaznice po projekciji je 250,00 dinara.

 

 

Dečija predstava ,,Bubice“ @ Muzička škola "Miodrag Vasiljević"
нов 15 @ 19:00
Dečija predstava ,,Bubice" @ Muzička škola "Miodrag Vasiljević"

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje premijeru pozorišne predstave za decu „Bubica“ koja je rad dramskog studija za decu u četvrtak, 15. novembra 2018. godine u sali Muzičke škole u 19 sati.
Cena ulaznice 100,00 dinara. Prodaja karata od 05. novembra 2018. godine svakog radnog dana od 8 do 14 sati.
Glumci Dramskog studija Ustanove „Centar za kulturu opštine Bor“ uvode nas u magični svet detinjstva, koji čine neizbežne prve simpatije, nespretne ljubomore i slatke podvale…
Ko će koga osvojiti? Šta je sve potrebno uraditi da bi se prodrlo do nečijeg srca? Ova ljubavna komedija daje odgovor na ova pitanja, uz beskrajno uživanje i smeh do suza!