Bor: Saobraćajcu uz prijavu za prodaju droge i prijava zbog napada na službeno lice

I.S. (40), saobraćajni policajac iz Bora, osumnjičen za dilovanje marihuane, fizički je nasrnuo na jednog od policajaca koji su ga privodili, a drugima je pretio i psovao ih, saznaje “Blic”.

Kako za “Blic” kaže sagovornik blizak istrazi, I.S. je nasrnuo na kolegu iz OKP želeći da se fizički obračuna sa njim. Istovremeno, ostalim policajcima je upućivao pretnje da će ga zapamtiti i najgroznije ih psovao, pominjući im supruge i decu.

Zbog toga je, saznaje list, saobraćajcu, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, podneta i prijava zbog napada na službeno lice u obavljanju služene radnje.

Nezvanićno, u policiji su sumnjali da I.S. povremeno koristi marihuanu. Ali, kada je, pre dva meseca, supruzi kupio ’’džip’’, pripadnici OKP su rešili da se pozabave svojim kolegom. Ubrzo su došli do saznanja i da je, pre dve godine, za keš, kupio stan u boljem delu grada, uprkos mesečnoj plati od 35 hiljada dinara.

Dalja istraga odvela ih je do toga da je I.S. pored poslova na regulisanju saobraćaja, prihode dopunjavao i dilovanjem marihuane. Povedena je istraga koliko je inkasirao od tog posla, mada se već sada zna da je reč o sumi od nekoliko desetina hiljada evra.

– Najstrašnije od svega je što je I.S. prodavao marihuanu krijući se iza policijske uniforme – nastavlja  sagovornik, blizak istrazi. – Kod njega je, pretresom pronađeno 27 grama marihuane, ali smo ga prethodno snimili i zabeležili kako je jednom svom klijentu prodao ’’travu’’ i za nju uzeo novac – dodaje on.

 

 

Izvor: blic.rs

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije