Bor: KAKO PRONAĆI DIREKTORA VODOVODA?

Bor, S.M. – Na današnjoj sednici Gradskog veća zaključeno je da su prestali v.d. mandati direktorima Toplane i Stambenog preduzeća i da su se na raspisane konkurse javili odgovarajući kandidati. Oba kandidata ispunjavaju uslove i oni će najverovatnije biti postavljeni na ta odgovorna mesta. Reč je o već poznatim kandidatima, Milutinu Simiću (JKP Toplana) i Vladimiru Stankoviću (JP za stambene usluge), obojica iz vladajućeg SNS-a.

Kako su danas većnici konstatovali, u JKP Vodovod komisija nije došla do zadovoljavajućeg rešenja, mada su se javila tri kandidata. S obzirom na teškoće u Vodovodu, od finansijskih do tehničkih (na primer: 65 do 70 odsto pijaće vode iz gradske mreže ne stiže do krajnjeg potrošača), pitanje je da li će se uopšte pronaći adekvatan kadar. Pošto su partijski kadrovi u prvom planu, to je još jedna prepreka u celokupnoj neveseloj problematici.

Gardsko veće danas je odobrilo i izdavanje rešenja za 13 parcela za postavljanje kioska i manjih montažnih objekata na području grada.

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije