Promena radnog vremena Doma zdravlja Bor

U skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije o zabrani kretanja u vremenu od 17 do 05 časova, Dom zdravlja “Bor” obaveštava da će radno vreme Doma zdravlja „Bor“ i ambulante „Rudar“ biti od 07 do 16 časova.
„Dom zdravlja „Bor“ obaveštava sugrađane da će se, u skladu sa postojećom epidemiološkom situacijom, u prostorijama ove zdravstvene ustanove primati isključivo sledeći pacijenti:
1. Hitna stanja;
2. Trudnice;
3. Onkološki pacijenti;
4. Hronični pacijenti sa pogoršanjem osnovne bolesti i
5. Lica sa posebnim potrebama.
Nepokretni pacijenti i pacijenti starije životne dobi preko 65 godina biće zbrinuti po indikacijama od strane Službe za kućno lečenje i negu, preko koje će dobiti ordinirajuću terapiju.
Služba za zaštitu predškolske i školske dece primaće pacijente po uobičajenom režimu, a vakcinisanje će se obavljati prema već utvrđenim procedurama.
Služba za zdravstvenu zaštitu žena, Služba stomatološke zdravstvene zaštite i sve seoske ambulante radiće po uobičajenom protokolu.
Služba hitne medicinske pomoći radiće sa pojačanim ekipama.
Napomena je da se pacijenti sa povišenom telesnom temperaturom i akutnim respiratornim tegobama javljaju isključivo u prostorije ambulante „Rudar“ (na Drugom kilometru grada), u vremenu od 7 do 16 časova. Pacijenti koji se redovno leče u pomenutoj ambulanti, shodno potrebama, biće preusmereni na Dom zdravlja.
Kontakt telefoni Doma zdravlja „Bor“ za zakazivanje redovne terapije su:
030 / 432 –777 i 030/ 411 – 060 (pon-sub 07.00 – 16.00)
069/ 88 64 341 (i nedeljom 07.00 – 16.00)

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije