MI ILI ONI: BIRAMO LI VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE BOR?

Bor, S.M. – Pogledajte na šta nam liči Bor ovih dana? Kao da je kampanja za predsednika države. Da li još negde u svetu kao ovde predsednik države nosi lokalnu izbornu listu? Da li će možda biti odbornik u Skupštini opštine Bor? Možda predsednik Opštine Bor?  – upitao se na jednom od skupova svoje izborne koalicije Mi ili Oni, nosilac te liste, Dragan Marković naknadno podsećajući da se od danas, 9. februara, na panoima u gradu, jedan do drugog, nalaze dva Aleksandra, Lukas i Vučić.

-Za Lukasov koncert 12. februara u Sportskom centru ulaz je navodno besplatan. Ne, neće biti da je tako, platiće to ovi građani, uostalom kao i novopostavljene reklame i bilborde po gradu – upitao se šef koalicije Mi ili Oni.

Markoviću nije jasno i to – zašto opština dozvoljava sebi da godišnje za izgubljene sudske sporove plaća 70 miliona dinara. Posebno postavlja pitanje – zašto „nije sprečen javašluk u rukovođenju opštinom, javnim preduzećima i ustanovama, i zašto Tužilaštvo nije reagovalo“? Primera, nažalost, nije malo.

Dugogodišnji odbornik i nekadašnji predsednik Skupštine opštine Bor, Dragan Marković nije zaboravio ni nastavak propadanja zdanja „Kapija Bora“ i nekadašnjeg „Ekspres restorana“ u centru grada. I o tome će govoriti na jednoj od narednih novinarskih konferencija.

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije