Dr Branislav Mihajlović predsedava novim skupštinskim sazivom u Boru, bitka za predsednika!

Bor, S.M. – Prvom, konstutivnom sednicom SO Bor u novom sazivu nakon lokalnih izbora od 4. marta predsedavaće najstariji odbornik dr Branislav Mihajlović ( čalan Dosta je bilo) koji je rođen 1953. godine. Najmlađi odbornik je medicinska sestra iz Metovnice, Miljana Marković, rođena 1992. Odbornici su rešenja o dodeli mandata dobili 5. marta, tako da će se prva sednica, shodno zakonu, održati najkasnije do 20. marta.

U prvom planu javnosti je pitanje – ko će biti budući predsednik Opštine Bor. U igri su četri kandidata: prvi kandidate je Nebojša Videnović, prvi na listi SNS-SPS, zatim sledi dosadašnji predsednik Aleksandar Milikić, kao i direktor TV Bor Vlada Novović i profesor Vlada Stanković Deda.

Prema našim informacijama, sutra će se i narednih dana u sedištu SNS-a u Beogradu“lomiti koplja“ čija će opcija pobediti. Pretpostavlja se da će se Videnović povući kako bi oslobodio mesto Novoviću. Ipak, ni Aleksandar Milikić neće sedeti skrštenih ruku, pa se očekuje grčevita broba za prvu fotelju Bora.

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije