DOČEK ZA PAMĆENJE, CECA “ZAPALILA” BOR

Bor, S.M. – Bor je dočekao Novu 2019, čini se, veselije nego ranijih godina, što se i očekivalo: najpolularnija srpska estradna zvezda, Ceca Ražantović oduševila je hiljade (neki beogradski mediji objavili su 25.000 posetlaca) Borana i njihovih gostiju iz cele Timočke Krajine, kao i iz Rumunije i Bugarske. Pre Cece nastupila je popularna grupa Kerber. Tačno u ponoć grad je obasjao raskošni vatromet, a veselje u borskom Amfitetru trajalo je i posle ponoći, iza jedan sat.

Veselo i razdragano, uz pesmu i razne đakonije, bilo je i u hotelima Albo i “Jezero” na Borskom jezeru, u kafanama i kafićima, u porodičnoj atmosferi.

Iz Policijske uprave obavestili su da nije bilo težih prekršaja i krivičnih dela. U Službi Hitne pomoći zabaležene su 24 intervencije, uglavnom zbog lakših povreda i alkoholisanog stanja.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić posetio je, odmah iza ponoći, zaposlene u Hitnoj pomoći Doma zdravlja i Toplane.

-Zahvalan sam svim službama, jer sve funcioniše u najboljem redu. Organizacija cele proslave zahtevala je veći broj ljudi i svako je odlično odradio svoj posao. To znači da smo spremni i za velike manifestacije i događanja od najšireg značaja. Sem Borana na koncert ipred Doma kulture stigli su i gosti iz susednih zemalja i ostalih bližih gradova. Očekujem od menadžmenta Toplane, kao i ove noći, da greje grad do kraja sezone – rekao je Milikić čestitajući Novu godinu svim građanima.

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije