Bor: Dečak (14) brutalno prebio radnicu i opljačkao kockarnicu

Dečak (14), rodom iz Niša, na Badnji dan, uz pretnju da će je ubiti, brutalno je istukao radnicu kladionice ’’Admiral’’, koja se nalazi u samom centru Bora.

On je nesrećnu radnicu naterao da mu kaže šifru za otvaranje sefa, ukrao oko 300 hiljada dinara i pobegao sa lica mesta.

– Maloletnik, koji je bio u društvu M.S. (21), koji je policiji poznat po više razbojništava, je igrao rulet. Njih dvojica su sačekali da svi gosti odu, a onda je maloletnik nasrnuo na radnicu kladionice – kaže izvor iz istrage.

Dečak je radnicu dohvatio za kosu i izvukao ju je iz lokala. Odvukao ju je, dok je M.S. čuvao stražu, u park do kladionice, i tu počeo brutalno da je tuče.

– Maloletnik je radnicu oborio na zemlju i šutirao je gde je stigao. Pretio je i da će je ubiti, ako mu devojka ne da šifru za otvaranje sefa – navodi sagovornik „Telegrafa“.

Uplašena, radnica je nasilniku kazala šifru, nakon čega su se dečak i M.S. vratili u kladionicu, otvorili sef i odatle ukrali oko 300 hiljada dinara.

– Nakon pljačke, pobegli su sa lica mesta, ali je maloletnik veoma brzo lišen slobode, dok se za M.S. još uvek traga – kaže izvor.

 

 

Izvor: alo.rs/ Telegraf

 

 

 

 

solarismedia

Vesti iz istočne Srbije